Regio-Glasvezel en Lucrasoft bundelen Ambachtse krachten: Glasvezel op bedrijvenpark Ambachtsezoom!

Samen met Lucrasoft ICT Beheer uit Hendrik-Ido-Ambacht gaan we een betaalbaar glasvezelnetwerk aanleggen op het nieuw te ontwikkelen bedrijvenpark Ambachtsezoom! We gaan zorgen dat tijdens de bouw van het bedrijvenpark een volledig operationeel glasvezelnetwerk klaar staat voor de ondernemers, zodat zij een vliegende start maken vanuit hun nieuwbouw. Inmiddels is de aannemer al begonnen met de aanleg van het hoofdtracé.

Lucrasoft

Lucrasoft ICT Beheer laat techniek vóór jou werken. Met de mogelijkheden die de nieuwste techniek biedt, maken wij jouw IT omgeving makkelijker, slimmer en beter. Dit vraagt om een stevig fundament, waarbij een goede basisconditie van alle ICT-systemen essentieel is. Als Microsoft Gold-partner beschikken wij over de juiste kennis én tools om je hierbij te ondersteunen. Met ons ICT Compleet aanbod kunnen wij je zelfs volledig ontlasten tegen een vast bedrag per maand.

Verhuis jij met je bedrijf naar de Ambachtsezoom? Dan kunnen wij het gehele traject op gebied van ICT voor je begeleiden en verzorgen. Vaak zien we bij onze relaties dat een verhuizing hét moment is om de volledige IT-omgeving tegen het licht te houden en waar nodig te vernieuwen, ook hier kunnen we je bij helpen.

Regio-Glasvezel

Regio-Glasvezel is zelf begonnen vanuit Hendrik Ido Ambacht en heeft CAI Digikabel vroeger geholpen met het onderhouden en exploiteren van de netwerken op Antoniapolder en de Sandelingen. Nadat CAI Digikabel volledig is overgenomen door Regio-Glasvezel in 2016, is onze naam steeds breder bekend geworden in Hendrik Ido Ambacht!

Accountmanager Frank Steenvoorden, zelf Ambachter, is daarom ook trots dat Regio-Glasvezel het 3e zakelijke glasvezelnetwerk in Hendrik Ido Ambacht gaat aanleggen: “Als Ambachter de Ambachtse ondernemers helpen met een betaalbaar glasvezelnetwerk, in samenwerking met Lucrasoft, is de kers op de taart. Zeker op een mooi en nieuw bedrijvenpark als Ambachtsezoom! De aanleg van een glasvezelnetwerk op Ambachtsezoom laat onze intentie en groei zien welke we nog jaren willen doorzetten in de regio.”

 

Voor vragen over ons glasvezelnetwerk of de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking!

Binnen 7 dagen een glasvezelaansluiting!

Op vrijdag kregen wij een aanvraag binnen van een crematorium in Roosendaal met de vraag of wij hen met spoed kunnen helpen. Door omstandigheden kwamen zij zonder internet te zitten, waarbij de glasvezelleverancier niet mee wilde werken om deze verbinding weer te activeren. Omdat het crematorium in deze tijd met corona velen uitvaarten streamt, was het niet wenselijk om dit over een 4G verbinding te blijven doen.

Na snel schakelen met de gemeente Roosendaal konden we op dinsdag al de vergunning verwelkomen omdat zij de ernst van de situatie inzagen. Daarnaast was de aannemer zo meewerkend om ploegen vrij te maken voor deze opdracht. Binnen 2 dagen lag er 500 meter aan nieuw tracé in de grond om het crematorium aan te sluiten op ons netwerk. Op vrijdag zijn wij (Maarten en Frank) zelf begonnen om 2,5 km kabel in te blazen, waarna we op vrijdag avond zelfs de klant hebben kunnen opleveren!

Jan van Kruiningen van Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede over de het traject met Regio-Glasvezel:

We hebben Regio-Glasvezel leren kennen en ze hebben een verpletterende indruk achtergelaten. Door omstandigheden waren we met spoed op zoek naar een nieuwe glasvezelaanbieder. De jongens begrepen heel goed in welke situatie de klant zat en hebben meedenken met de klant naar een nieuw niveau verheven. Van het moment van tekenen tot oplevering dagelijks updates en contact via korte lijnen. Daarnaast getekend op maandag en op vrijdag lag de nieuw ingegraven kabel er en was internet actief. Zo net voor de feestdagen zou je bijna gaan geloven in het kerstwonder !

We willen onze dank uiten naar de gemeente Roosendaal en onze aannemer voor het snelle schakelen en begrip voor de situatie!

NIEUW ZAKELIJK GLASVEZELNETWERK OP BEDRIJVENTERREIN DE BOSSCHEN OUD-BEIJERLAND

Regio-Glasvezel heeft de afgelopen maanden samen met TadaTel en Internet Service Provider Go-Trex een succesvolle vraagbundeling afgerond op bedrijven terrein de Bosschen. Wij zijn trots om te melden dat er een betaalbaar en betrouwbaar glasvezelnetwerk komt voor de ondernemers op de Bosschen in Oud-Beijerland! Al vanaf de aanleg worden tevens de camerapalen van het bedrijventerrein aangesloten op het netwerk. De verwachting is dat het glasvezelnetwerk eind 2020 operationeel is.

Ondernemers op het bedrijventerrein de Bosschen kunnen straks gebruik maken van een betaalbaar en betrouwbaar Glasvezel netwerk. Na de succesvolle vraagbundeling van de afgelopen maanden plus de vergunning vanuit de gemeente Hoeksche waard gaat de aannemer deze week aan de slag. Met het nieuwe glasvezel netwerk op het bedrijven terrein kunnen de ondernemers moeiteloos de stijgende behoefte naar meer internetsnelheid invullen. En laten we ook niet de nieuwe bedrijven / ondernemers vergeten  die zich willen vestigen op het bedrijventerrein de Bosschen. Zij kunnen zich tevens moeiteloos aanmelden voor het glasvezelnetwerk door de slimme aanleg van het netwerk. Dit is allemaal medemogelijk gemaakt door, Regio-Glasvezel, Go-Trex , TadaTel Telecom & Smartphone Repair Center en de gemeente Hoeksche Waard.

TadaTel Telecom & Smartphone Repair Center

TadaTel is een Telecom en Smartphone Repair Center tevens gevestigd op bedrijventerrein de Bosschen. Voor vragen omtrent telefonie en connectiviteit is TadaTel de lokale partij, waar Jaco Sterk een bekend gezicht is voor de Hoeksche Waard.  Eigentijdse dienstverlening , deskundig advies en een persoonlijke aanpak kenmerkt de werkwijze van TadaTel. Mede door de lokale kennis van Jaco Sterk is de vraagbundeling snel verlopen.

Go-Trex snel, stabiel en voordelig internet voor alle ondernemers op bedrijventerrein de Bosschen

Snel, stabiel en voordelig internet beschikbaar maken voor alle ondernemers, dit is het doel van Go-Trex. Accountmanager bij Go-Trex Boy Arenas van der Keur is blij dat dit doel ook op bedrijventerrein de Bosschen behaald is. ‘’De bandbreedte behoefte van ondernemingen stijgt jaarlijks, bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van hun internetverbinding. Ze bellen via VoIP en werken vaak in de Cloud. Het is daarom belangrijk dat elke onderneming toegang heeft tot snel, stabiel en voordelig internet.” Gelukkig is dit nu op bedrijventerrein de Bosschen het geval dankzij de collectieve aanpak en samenwerking met lokale partij Tadatel en Glasvezelleverancier Regio-Glasvezel.

Regio-Glasvezel trots op aanleg bedrijventerrein de Bosschen

Frank Steenvoorden accountmanager bij Regio-Glasvezel is daarom ook erg trots dat de Oud Beijerlandse ondernemers voor Regio-Glasvezel kiezen: “Met bedrijventerrein de Bosschen gaan we weer een mooi en representatief terrein toevoegen aan het portfolio van Regio-Glasvezel. De ondernemers klaagden over trage en dure (glasvezel) verbindingen en wilden hier graag verandering in brengen. Vooral de samenwerking met een lokale partij als TadaTel en Internet Service Provider Go-Trex, maakt dit een mooi voorbeeld hoe we ondernemers kunnen helpen met een betaalbare glasvezelaansluiting. Naast het netwerk voor de ondernemers, kunnen wij ook de BIZ van het bedrijventerrein helpen door de camerapalen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk.

Twijfelt u nog over een glasvezelaansluiting of heeft u de communicatie gemist op bedrijventerrein de Bosschen? Wilt u alsnog een glasvezelaansluiting, meld u zich dan nog voor 15 november aan via: Frank Steenvoorden op het nummer 088 73 44 648 of mail naar frank@regioglasvezel.nl 

Geachte relatie,

De actuele maatregelen rondom het corona virus zijn u vast niet ontgaan. Door deze maatregelen van het kabinet werken steeds meer mensen vanuit huis. U misschien ook. Medewerkers maken hierdoor op afstand verbinding met hun bedrijfsnetwerk. En dat vormt een extra belasting.

Om u en uw medewerkers de kans te geven om vanuit huis te werken, geeft Regio-Glasvezel u de mogelijkheid om kosteloos de snelheid van uw glasvezelverbinding tijdelijk te verhogen en waar mogelijk te verdubbelen.

Deze verhoging blijft minimaal van kracht tot  6 april.

Wanneer u een snelheidsverhoging wenst van u glasvezelverbinding, stuur dan een email naar info@regioglasvezel.nl. Voor meer informatie kunt u bellen naar 088 734 46 48.

Veel succes, let op uw gezondheid en op elkaar!

Met vriendelijke groeten,

Team Regio-Glasvezel

 

Glasvezel aansluiting

Regio-Glasvezel levert nagenoeg in heel Nederland zakelijke glasvezelaansluitingen. Wilt u weten wat de aansluitmogelijkheden zijn voor uw adres? Stuur dan een e-mail naar info@regioglasvezel.nl en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Layer23 broadens the Rucphen countryside with Regio-Glasvezel fiber through Colt Data Centre Services 

Colt Data Center Services (DCS) heeft vandaag haar nieuwe samenwerking met Regio-Glasvezel aangekondigd. Regio-Glasvezel is een zakelijke serviceprovider voor organisaties en bedrijventerreinen, die glasvezelinfrastructuur ontwerpt, bouwt en exploiteert.

Na bijna 20 jaar wachten zal Breedband Buitengebied Rucphen het buitengebied – over een lengte van 120 km – voorzien van supersnelle glasvezelnetwerkverbindingen. Het gebied beslaat verschillende knooppunten, waaronder de dorpen Rucphen, Schijf, Sprundel, Sint Willebrord en Zegge, waar honderden verbindingen zullen worden gerealiseerd. De voorbereidingen voor de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk zijn nu in volle gang. Hiermee wordt het mogelijk om de lokale bedrijven rond bedrijventerrein Majoppeveld-Zuid in Roosendaal te verbinden.

“Aangezien online aanwezigheid steeds belangrijker wordt, is het voor bedrijven en burgers een must om altijd online en verbonden te zijn; of het nu gaat om het managen van dataverkeer, telefonie, Cloud, back-up, VoIP of vele andere online applicaties. Er is geen continuïteit zonder connectiviteit”, zegt Fred da Graça, Senior Account Manager en mede-eigenaar van Layer23, dat het project namens Regio-Glasvezel leidt.

Da Graça vervolgt: “Breedband Buitengebied Rucphen overwoog verschillende leveranciers om het platteland te ontsluiten, maar besloot al snel om Colt Data Center Services in Roosendaal te selecteren, onder meer vanwege de toplocatie, de deskundige en snelle bijdragen van het Colt DCS-team, de mogelijkheid tot toekomstige uitbreidingen en de hoogwaardige infrastructuur van hun Tier 3-datacenter. “

“Bij Colt DCS streven we ernaar de klant voorop te stellen. Met de komst van Regio-Glasvezel in ons Roosendaal Tier 3 Data Center hopen we in de toekomst meer organisaties in de omgeving te verwelkomen, hen toegang te geven tot glasvezelnetwerken en hen te ondersteunen bij hun dagelijkse behoeften”, aldus Frederick de Sloover, Regiomanager Sales DCS, Benelux en Frankrijk.

Tot eind november zullen aannemers de bij Breedband Buitengebied Rucphen geregistreerde adressen bezoeken om de werkzaamheden te plannen. Daarna zal een definitief schema worden opgesteld. Naar verwachting zullen in maart 2019 de eerste adressen verbonden worden. Tot grote vreugde van de inwoners zal het project binnen de komende 12 maanden voltooid worden.

English version of this article.

Layer23 broadens the Rucphen countryside with Regio-Glasvezel fiber through Colt Data Centre Services 

Colt Data Centre Services (DCS) today announces its new partnership with Regio-Glasvezel, a carrier services provider for organizations and business parks who design, construct and operate fiber optic infrastructure.

After almost 20 years of wait Breedband Buitengebied Rucphen (Broadband Countryside Rucphen) will provide the countryside with super-fast fiber optic network connections spanning 120km. The area covers several nodes including the villages of Rucphen, Schijf, Sprundel, Sint Willebrord and Zegge, where hundreds of connections are going to be realized. Preparations for the construction of the new fiber optic network are now in full swing, providing the opportunity to connect local companies situated around Business Parc Majoppeveld-Zuid, Roosendaal.

“With online presence becoming ever-increasingly important, to be always on, always connected and always ready is imperative for businesses and individuals to go about their lives; whether managing data traffic across the internet, telephony, cloud, back-up, VoIP and many other online applications. There is no continuity without connectivity.” says Fred da Graça, Senior Account Manager and Co-Owner at Layer23, leading the project on behalf of Regio-Glasvezel.

Graça continues “Breedband Buitengebied Rucphen had several suppliers for consideration to backhaul the countryside, but quickly decided to select Colt Data Centre Services facility in Roosendaal for the prime location, knowledgeable and speedy contributions from the Colt DCS team, the availability for future expansions and the high-quality infrastructure of their Tier 3 data center.”

“At Colt DCS we are committed towards putting customers first. With Regio-Glasvezel entering our Roosendaal Tier 3 Data Centre as a new carrier, we aspire to welcome and provision support for more organisations in the surrounding areas access fiber optic networks to support their every day needs.” – Frederick de Sloover, Regional Manager Sales, Benelux & France

Until the end of November, contractors will be visiting local registered addresses within the surrounding areas to plan implementation. After that, a definitive schedule will be produced for upgrade. Expectations for the first houses to be connected looks towards March 2019, with the project being complete within the following 12 months much to the delight of local residents.

Nederlandse versie van dit bericht.

Regio-Glasvezel realiseert glasvezel in bedrijfsverzamelpanden Gorinchem

Telecomvoorzieningen zoals internet en telefonie laten vaak te wensen over in bedrijfsverzamelgebouwen.

Het is namelijk geen vanzelfsprekendheid dat er moderne verbindingen zoals glasvezel beschikbaar zijn, terwijl de vaak verouderde verbindingen qua snelheid en betrouwbaarheid niet meer voldoen. Veel ondernemingen hebben dan ook interesse in de aanleg van glasvezel. Dit betekent voor hen een verbetering van internetkwaliteit en -snelheid.

Ook voor de eigenaar van een bedrijfsverzamelgebouw is glasvezel interessant. De aanleg van glasvezel verhoogd namelijk de verhuurbaarheid van een bedrijfsverzamelgebouw.

Zo zorgt Regio-Glasvezel in samenwerking met bedrijfsverzamelgebouw-eigenaren ervoor dat huurders kunnen beschikken over snelle, schaalbare glasvezelverbindingen, tegen scherpe tarieven.

Regio-Glasvezel realiseerde onder meer projecten in Gorinchem en Zwijndrecht. Ook bij Rik Pellikaan, de eigenaar van meerdere Bedrijfsverzamelpanden in Gorinchem, is het pand aan de Avelingen-West ontsloten met een professionele glasvezelaansluiting: “Wij zijn tevreden over de goede samenwerking met Regio-Glasvezel en blij een goede betaalbare internetverbinding te kunnen aanbieden aan de verschillende huurders”.

Eerste schop in de grond voor glasvezel Rucphen

Breedband Buitengebied Rucphen (BBR BV) – het zusterbedrijf van Regio-Glasvezel – is vrijdag 12 oktober officieel gestart met de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Rucphen.

De eerste schop ging onder toeziend oog van de lokale ambassadeurs, medewerkers van de gemeente Rucphen, Provider Plinq en aannemer TeleZuid in de grond. Deze handeling werd verricht door wethouders De Bruijn en Lazeroms. Het heeft twintig jaar geduurd, maar eindelijk krijgen de bewoners van het buitengebied in de gemeente Rucphen dus glasvezel.

Het netwerk wordt op een veilige graafdiepte van 60 cm aangelegd, zodat de kans op toekomstige storingen minimaal is.

Lees meer:
Artikel AD

Breedband Buitengebied Rucphen (BBR) laat weten dat de aanleg van breedband in buitengebied Rucphen, West-Brabant, na de zomer van start gaat.

In een artikel in het AD delen we goed nieuws!

Breedband Buitengebied Rucphen (BBR) laat weten dat de aanleg van breedband in buitengebied Rucphen, West-Brabant, na de zomer van start gaat.

De komende tijd gaat een aannemer alle aangemelde adressen langs voor een schouwing. Hiermee wordt in beeld gebracht hoe het laatste stukje van het netwerk naar de huizen moet worden aangelegd. Na de bouwvak begint de feitelijke aanleg van het snelle netwerk in het buitengebied. Naar verwachting is de klus uiterlijk juni 2019 geklaard.

Lees meer:
Artikel AD