NIEUW ZAKELIJK GLASVEZELNETWERK OP BEDRIJVENTERREIN DE BOSSCHEN OUD-BEIJERLAND

Regio-Glasvezel heeft de afgelopen maanden samen met TadaTel en Internet Service Provider Go-Trex een succesvolle vraagbundeling afgerond op bedrijven terrein de Bosschen. Wij zijn trots om te melden dat er een betaalbaar en betrouwbaar glasvezelnetwerk komt voor de ondernemers op de Bosschen in Oud-Beijerland! Al vanaf de aanleg worden tevens de camerapalen van het bedrijventerrein aangesloten op het netwerk. De verwachting is dat het glasvezelnetwerk eind 2020 operationeel is.

Ondernemers op het bedrijventerrein de Bosschen kunnen straks gebruik maken van een betaalbaar en betrouwbaar Glasvezel netwerk. Na de succesvolle vraagbundeling van de afgelopen maanden plus de vergunning vanuit de gemeente Hoeksche waard gaat de aannemer deze week aan de slag. Met het nieuwe glasvezel netwerk op het bedrijven terrein kunnen de ondernemers moeiteloos de stijgende behoefte naar meer internetsnelheid invullen. En laten we ook niet de nieuwe bedrijven / ondernemers vergeten  die zich willen vestigen op het bedrijventerrein de Bosschen. Zij kunnen zich tevens moeiteloos aanmelden voor het glasvezelnetwerk door de slimme aanleg van het netwerk. Dit is allemaal medemogelijk gemaakt door, Regio-Glasvezel, Go-Trex , TadaTel Telecom & Smartphone Repair Center en de gemeente Hoeksche Waard.

TadaTel Telecom & Smartphone Repair Center

TadaTel is een Telecom en Smartphone Repair Center tevens gevestigd op bedrijventerrein de Bosschen. Voor vragen omtrent telefonie en connectiviteit is TadaTel de lokale partij, waar Jaco Sterk een bekend gezicht is voor de Hoeksche Waard.  Eigentijdse dienstverlening , deskundig advies en een persoonlijke aanpak kenmerkt de werkwijze van TadaTel. Mede door de lokale kennis van Jaco Sterk is de vraagbundeling snel verlopen.

Go-Trex snel, stabiel en voordelig internet voor alle ondernemers op bedrijventerrein de Bosschen

Snel, stabiel en voordelig internet beschikbaar maken voor alle ondernemers, dit is het doel van Go-Trex. Accountmanager bij Go-Trex Boy Arenas van der Keur is blij dat dit doel ook op bedrijventerrein de Bosschen behaald is. ‘’De bandbreedte behoefte van ondernemingen stijgt jaarlijks, bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van hun internetverbinding. Ze bellen via VoIP en werken vaak in de Cloud. Het is daarom belangrijk dat elke onderneming toegang heeft tot snel, stabiel en voordelig internet.” Gelukkig is dit nu op bedrijventerrein de Bosschen het geval dankzij de collectieve aanpak en samenwerking met lokale partij Tadatel en Glasvezelleverancier Regio-Glasvezel.

Regio-Glasvezel trots op aanleg bedrijventerrein de Bosschen

Frank Steenvoorden accountmanager bij Regio-Glasvezel is daarom ook erg trots dat de Oud Beijerlandse ondernemers voor Regio-Glasvezel kiezen: “Met bedrijventerrein de Bosschen gaan we weer een mooi en representatief terrein toevoegen aan het portfolio van Regio-Glasvezel. De ondernemers klaagden over trage en dure (glasvezel) verbindingen en wilden hier graag verandering in brengen. Vooral de samenwerking met een lokale partij als TadaTel en Internet Service Provider Go-Trex, maakt dit een mooi voorbeeld hoe we ondernemers kunnen helpen met een betaalbare glasvezelaansluiting. Naast het netwerk voor de ondernemers, kunnen wij ook de BIZ van het bedrijventerrein helpen door de camerapalen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk.

Twijfelt u nog over een glasvezelaansluiting of heeft u de communicatie gemist op bedrijventerrein de Bosschen? Wilt u alsnog een glasvezelaansluiting, meld u zich dan nog voor 15 november aan via: Frank Steenvoorden op het nummer 088 73 44 648 of mail naar frank@regioglasvezel.nl