U wilt graag een glasvezelverbinding voor uw onderneming, maar deelt een gebouw met andere ondernemers? U bent een projectontwikkelaar en wilt een stabiele verbinding voor uw (potentiële) huurders? Dan is dit heel goed mogelijk! Wanneer er meerdere ondernemingen in hetzelfde gebouw aangesloten willen worden, kunnen beide partijen voordelig gebruik maken van een glasvezelverbinding.

Voordelen van glasvezel in een gebouw met meerdere huurders:

– Verdelen van de kosten door collectief inkopen
– Lagere eenmalige kosten
– Betrouwbaar en snel internet
– Voordelige tarieven
– Verschillende snelheden per ondernemer
– 1 hoofdcontractant of separaat contracten mogelijk

Waarom glasvezel van Regio-Glasvezel?

Het is voor uw onderneming van cruciaal belang in verbinding te staan met de rest van de wereld. Aangezien uw succes grotendeels valt of staat met de kwaliteit en snelheid van deze verbinding zit u uiteraard niet te wachten op een verbroken verbinding of haperend online werkoverleg. Zeker wanneer deze problemen vaker voorkomen en uw bedrijfsnetwerk, CRM-programma’s en andere online applicaties trager werken, zult u op termijn ongetwijfeld irritaties ondervinden. Gelukkig kunt u met een snelle, stabiele en betrouwbare glasvezelverbinding van Regio-Glasvezel deze problemen voorkomen.

Glasvezel tegen zeer scherpe tarieven

De maandelijkse en eenmalige kosten kunnen worden verdeeld over de verschillende huurders in een bedrijfsverzamelgebouw. Resultaat is dat tegen zeer lage tarieven van supersnel internet via glasvezel gebruikt gemaakt kan worden.

Bedrijfsverzamelgebouw Zwijndrecht glasvezel via Regio-Glasvezel

Bedrijfsverzamelgebouwen Victor en Boris in Zwijndrecht zijn door Regio-Glasvezel voorzien van een stabiele glasvezelverbinding. De ondernemers gevestigd in deze gebouwen hebben de keuze uit verschillende snelheden tegen zeer scherpe tarieven.
Heeft u vragen of wilt u meer weten over de voordelen van glasvezel in uw bedrijfsverzamelgebouw? Neem dan gerust contact met ons op via 088 73 44 648 of mail naar sales@regioglasvezel.nl