Na een succesvolle vraagbundeling en intensieve samenwerking tussen Regio Glasvezel Nederland BV, de gemeente Dongen en de Dongense ondernemers is de bouw van het glasvezelnetwerk voorspoedig verlopen. Vrijdag 2 september is officieel de eerste verbinding bij Ford Garage Stoomberg in gebruik genomen.

 

Regio-Glasvezel

Na een feestelijke Kick-Off op 29 juni 2016 is de aanleg zeer rap gegaan. Ook Fred da Graça, senior accountmanager bij Regio-Glasvezel, is erg tevreden over de aanleg van het nieuwe netwerk. “Na een druk bezochte informatie avond en een succesvol vraagbundelingstraject, hebben we alle klanten weten aan te sluiten. Dit is absoluut een grote mijlpijl voor Regio-Glasvezel en wij zijn ook erg trots op het grote aantal aansluitingen dat hier gerealiseerd is. Een duidelijk bewijs van de noodzaak van een stabiel, betrouwbaar en betaalbaar netwerk. Ook een pluim voor onze aannemer CIAG en Rasenberg van de APK group. Mede door hun kundige inzet en flexibiliteit is het netwerk voortijdig opgeleverd.”

Glasvezel Tichelrijt

Het glasvezelnetwerk op Tichelrijt is ruimschoots volgens planning gerealiseerd en zal deze week voor alle deelnemers beschikbaar zijn. De aangesloten bedrijven beschikken dan over hoogwaardige, schaalbare en toekomst vaste glasvezelverbindingen. Geïnteresseerde ondernemers kunnen informatie vinden op de site www.glasvezeltichelrijt.nl 

 

IMG_4818