Regio-Glasvezel realiseert backbone glasvezelring op bedrijventerreinen De Kooi I en II in Hoogerheide

Regio-Glasvezel heeft haar netwerk op bedrijventerreinen De Kooi I en De Kooi II in Hoogerheide (gemeente Woensdrecht) uitgebreid.

Vanwege de aanwezigheid van uiteenlopende technische bedrijven en met vliegbasis Woensdrecht direct naast de deur, wordt deze economische zone ook wel de “Maintenance Valley” genoemd. De regio is een van de belangrijkste economieën van Nederland. En met de komst van de Joint Strike Fighter (JSF; de F-35-straaljager) en de daarmee samenhangende banengroei is er zelfs nog meer bedrijvigheid te verwachten.

De Maintenance Valley is een ideale vestigingsomgeving voor nationale en internationale bedrijven op het gebied van militair en civiel vliegtuigonderhoud. Dankzij de door Regio-Glasvezel gerealiseerde geografisch gescheiden backbone glasvezelring, wordt de beschikbaarheid en daarmee de continuïteit van bedrijven extra gewaarborgd. De backbone bestaat uit snelle verbindingen voor het gegevenstransport tussen de verschillende lagere delen van het netwerk.

Wilt u meer informatie omtrent ons glasvezelnetwerk op bedrijventerrein De Kooi? Neem dan contact met ons op via 088 73 44 648 of mail naar sales@regioglasvezel.nl