Regio-Glasvezel en Lucrasoft bundelen Ambachtse krachten: Glasvezel op bedrijvenpark Ambachtsezoom!

Samen met Lucrasoft ICT Beheer uit Hendrik-Ido-Ambacht gaan we een betaalbaar glasvezelnetwerk aanleggen op het nieuw te ontwikkelen bedrijvenpark Ambachtsezoom! We gaan zorgen dat tijdens de bouw van het bedrijvenpark een volledig operationeel glasvezelnetwerk klaar staat voor de ondernemers, zodat zij een vliegende start maken vanuit hun nieuwbouw. Inmiddels is de aannemer al begonnen met de aanleg van het hoofdtracé.

Lucrasoft

Lucrasoft ICT Beheer laat techniek vóór jou werken. Met de mogelijkheden die de nieuwste techniek biedt, maken wij jouw IT omgeving makkelijker, slimmer en beter. Dit vraagt om een stevig fundament, waarbij een goede basisconditie van alle ICT-systemen essentieel is. Als Microsoft Gold-partner beschikken wij over de juiste kennis én tools om je hierbij te ondersteunen. Met ons ICT Compleet aanbod kunnen wij je zelfs volledig ontlasten tegen een vast bedrag per maand.

Verhuis jij met je bedrijf naar de Ambachtsezoom? Dan kunnen wij het gehele traject op gebied van ICT voor je begeleiden en verzorgen. Vaak zien we bij onze relaties dat een verhuizing hét moment is om de volledige IT-omgeving tegen het licht te houden en waar nodig te vernieuwen, ook hier kunnen we je bij helpen.

Regio-Glasvezel

Regio-Glasvezel is zelf begonnen vanuit Hendrik Ido Ambacht en heeft CAI Digikabel vroeger geholpen met het onderhouden en exploiteren van de netwerken op Antoniapolder en de Sandelingen. Nadat CAI Digikabel volledig is overgenomen door Regio-Glasvezel in 2016, is onze naam steeds breder bekend geworden in Hendrik Ido Ambacht!

Accountmanager Frank Steenvoorden, zelf Ambachter, is daarom ook trots dat Regio-Glasvezel het 3e zakelijke glasvezelnetwerk in Hendrik Ido Ambacht gaat aanleggen: “Als Ambachter de Ambachtse ondernemers helpen met een betaalbaar glasvezelnetwerk, in samenwerking met Lucrasoft, is de kers op de taart. Zeker op een mooi en nieuw bedrijvenpark als Ambachtsezoom! De aanleg van een glasvezelnetwerk op Ambachtsezoom laat onze intentie en groei zien welke we nog jaren willen doorzetten in de regio.”

 

Voor vragen over ons glasvezelnetwerk of de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking!