Vandaag vond de officiële overdracht plaats van CAI Digikabel aan Regio-Glasvezel B.V. Met terugwerkende kracht is Regio-Glasvezel per 1 januari 2016 eigenaar van het glasvezelnetwerk op industrieterreinen de Sandelingen en Antoniapolder. Regio-Glasvezel B.V. leverde gedurende de laatste jaren al de nodige operationele ondersteuning aan CAI Digikabel B.V.

Overname

Teun van der Nat, directeur van Regio-Glasvezel: “Wij zijn natuurlijk erg verheugd met de overname van CAI Digikabel B.V., waar wij al jaren operationele ondersteuning hebben geboden. Deze overname versterkt de marktpositie van Regio-Glasvezel binnen de Drechtsteden. Daarnaast kunnen wij de klanten een open netwerk bieden, waardoor zij meer keuzevrijheid krijgen.”

Regio-Glasvezel

Regio-Glasvezel voorziet sinds 2010 bedrijven en bedrijventerreinen van breedbandverbindingen met als drager glasvezelinfrastructuur op basis van een bewezen formule. Wij houden ons primair bezig met ontwerp, aanleg, beheer en exploitatie van zakelijke glasvezelinfrastructuur.

Open Netwerk

Het Regio-Glasvezel netwerk kent een open model. Dit houdt in dat alle aanbieders welkom zijn. Ondernemers op Antoniapolder en de Sandelingen kunnen hierdoor diensten afnemen via aangesloten providers op de digitale marktplaats NDIX waar wij mee zijn gekoppeld. Hierdoor hebben zij door de overname keuze uit 85 verschillende providers.

Wilt u meer informatie omtrent de overname of de mogelijkheden voor een open netwerk bespreken? Neem dan contact ons op via 088 73 44 648 of mail naar sales@regioglasvezel.nl