Regio-Glasvezel realiseert glasvezel in bedrijfsverzamelpanden Gorinchem

Telecomvoorzieningen zoals internet en telefonie laten vaak te wensen over in bedrijfsverzamelgebouwen.

Het is namelijk geen vanzelfsprekendheid dat er moderne verbindingen zoals glasvezel beschikbaar zijn, terwijl de vaak verouderde verbindingen qua snelheid en betrouwbaarheid niet meer voldoen. Veel ondernemingen hebben dan ook interesse in de aanleg van glasvezel. Dit betekent voor hen een verbetering van internetkwaliteit en -snelheid.

Ook voor de eigenaar van een bedrijfsverzamelgebouw is glasvezel interessant. De aanleg van glasvezel verhoogd namelijk de verhuurbaarheid van een bedrijfsverzamelgebouw.

Zo zorgt Regio-Glasvezel in samenwerking met bedrijfsverzamelgebouw-eigenaren ervoor dat huurders kunnen beschikken over snelle, schaalbare glasvezelverbindingen, tegen scherpe tarieven.

Regio-Glasvezel realiseerde onder meer projecten in Gorinchem en Zwijndrecht. Ook bij Rik Pellikaan, de eigenaar van meerdere Bedrijfsverzamelpanden in Gorinchem, is het pand aan de Avelingen-West ontsloten met een professionele glasvezelaansluiting: “Wij zijn tevreden over de goede samenwerking met Regio-Glasvezel en blij een goede betaalbare internetverbinding te kunnen aanbieden aan de verschillende huurders”.