Binnen 7 dagen een glasvezelaansluiting!

Op vrijdag kregen wij een aanvraag binnen van een crematorium in Roosendaal met de vraag of wij hen met spoed kunnen helpen. Door omstandigheden kwamen zij zonder internet te zitten, waarbij de glasvezelleverancier niet mee wilde werken om deze verbinding weer te activeren. Omdat het crematorium in deze tijd met corona velen uitvaarten streamt, was het niet wenselijk om dit over een 4G verbinding te blijven doen.

Na snel schakelen met de gemeente Roosendaal konden we op dinsdag al de vergunning verwelkomen omdat zij de ernst van de situatie inzagen. Daarnaast was de aannemer zo meewerkend om ploegen vrij te maken voor deze opdracht. Binnen 2 dagen lag er 500 meter aan nieuw tracé in de grond om het crematorium aan te sluiten op ons netwerk. Op vrijdag zijn wij (Maarten en Frank) zelf begonnen om 2,5 km kabel in te blazen, waarna we op vrijdag avond zelfs de klant hebben kunnen opleveren!

Jan van Kruiningen van Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede over de het traject met Regio-Glasvezel:

We hebben Regio-Glasvezel leren kennen en ze hebben een verpletterende indruk achtergelaten. Door omstandigheden waren we met spoed op zoek naar een nieuwe glasvezelaanbieder. De jongens begrepen heel goed in welke situatie de klant zat en hebben meedenken met de klant naar een nieuw niveau verheven. Van het moment van tekenen tot oplevering dagelijks updates en contact via korte lijnen. Daarnaast getekend op maandag en op vrijdag lag de nieuw ingegraven kabel er en was internet actief. Zo net voor de feestdagen zou je bijna gaan geloven in het kerstwonder !

We willen onze dank uiten naar de gemeente Roosendaal en onze aannemer voor het snelle schakelen en begrip voor de situatie!