Waarom glasvezel?

Het is voor uw onderneming van cruciaal belang in verbinding te staan met de rest van de wereld. Aangezien uw succes grotendeels valt of staat met de kwaliteit en snelheid van deze verbinding zit u uiteraard niet te wachten op een verbroken verbinding of haperend online werkoverleg. Zeker wanneer deze problemen vaker voorkomen en uw bedrijfsnetwerk, CRM-programma’s en andere online applicaties trager werken, zult u op termijn ongetwijfeld irritaties ondervinden. Gelukkig kunt u met een snelle, stabiele en betrouwbare glasvezelverbinding deze problemen voorkomen en uw benodigde connectie met de rest van de wereld garanderen.

Glasvezel biedt oneindige mogelijkheden

U wilt dat uw mensen en klanten nog gemakkelijker, vaker, flexibeler, betrouwbaarder en sneller online kunnen werken en zakendoen. Een wens die in de toekomst alleen maar groter zal worden. Ook zal het om blijvend te concurreren van u verlangt worden een kwalitatief goede en snelle verbinding te hebben. Met zakelijk Glasvezel kunt u tegemoet komen aan al deze wensen en eisen.

Glasvezel is toekomstbestendig en schaalbaar, en biedt de ideale basis voor streaming, VoIP en werken op afstand. De toepassingen die dankzij een glasvezelnetwerk gerealiseerd kunnen worden zijn eindeloos. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uitbreiding en stabiliteit van uw bedrijfsnetwerk of (een switch naar) digitale telefonie. Ook verstuurt en ontvangt u met gemak binnen een paar seconden bestanden met grote bijlagen, maakt u dankzij online applicaties werkprocessen inzichtelijk en bijvoorbeeld 24/7 camerabewaking mogelijk, en verloopt de communicatie met en tussen collega’s en klanten met behulp van een snelle, stabiele en betrouwbare verbinding veel effectiever.

De voordelen van zakelijk glasvezel op een rij

 • Stabiel

  Altijd de snelheid die u wilt, zonder haperingen

 • Schaalbaar

  Upgraden  van verbindingssnelheid is geen probleem

 • Toekomstbestendig

  Komende 50 jaar geen beperkingen dankzij bewezen technologie

 • Grote bestanden

  Geschikt voor het verzenden en ontvangen van grotere bestanden

 • Uptime

  Hoge beschikbaarheid (vanaf 99,8% uptime op jaarbasis)

 • VoIP

  Perfecte basis voor VoIP (telefonie)

 • Supersnel

  Hoge down- en uploadsnelheid

Glasvezel voor uw bedrijf, uw bedrijfsverzamelpand of bedrijventerrein?

Wilt u profiteren van alle voordelen die een glasvezelverbinding biedt en ook in de toekomst probleemloos en flexibel zaken blijven doen ? Aarzel niet contact op te nemen. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.