Wat doet Regio-Glasvezel?

Regio-Glasvezel  voorziet bedrijven en bedrijventerreinen van breedbandverbindingen op basis van een bewezen formule. Wij houden ons primair bezig met ontwerp, aanleg en exploitatie van zakelijke glasvezelinfrastructuur. Onze kennis, slimme aanleg, vraagbundeling én focus op het MKB maakt dat wij ook op kleinere schaal tegen aantrekkelijke tarieven glasvezelnetwerken ontsluiten.

Heeft u interesse in glasvezel op uw adres? Regio-Glasvezel levert nagenoeg in heel Nederland zakelijke glasvezelaansluitingen. Wilt u weten wat de aansluitmogelijkheden voor uw adres zijn? Stuur een e-mail naar info@regioglasvezel.nl en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Meerwaarde voor het bedrijfsleven

Regio-Glasvezel richt zich op de behoefte van het MKB en het leveren van zakelijke glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. Het is vaak haalbaar om in betrekkelijk korte tijd met een relatief klein aantal geïnteresseerde bedrijven – al dan niet gevestigd op een bedrijventerrein – een betaalbaar glasvezelnetwerk aan te leggen. Een glasvezelnetwerk is een must voor zowel bedrijven als gemeenten en van groot belang voor de lokale economie en het vestigingsklimaat. Breedbandinternet zorgt voor een onmisbaar aan- of verkoopargument bij interesse in een bedrijfslocatie.

Open Netwerkmodel

Het Regio-Glasvezel netwerk kent een open model. Dit houdt in dat alle aanbieders welkom zijn. Deelnemers hebben de vrijheid om optioneel diensten, zoals internet en VOIP, af te nemen via de Digitale marktplaats NDIX. Providers die (nog) niet aangesloten zijn via de NDIX zijn natuurlijk ook welkom.