Sponsoring

Sponsorbeleid

Regio-Glasvezel wil een waardevolle bijdrage aan de samenleving leveren, dat zit ons bedrijf (de aandeelhouders en medewerkers) in de genen. Omdat wij in verschillende regio’s werkzaam zijn, krijgen wij bijna dagelijks verzoeken om een evenement, activiteit of goed doel te sponsoren. Wij kunnen aan niet alle verzoeken gehoor geven. Het centrale uitgangspunt is niet sponsoren om te sponsoren. Ook hier geldt sponsoren is bewuste keuzes maken.

Regio-Glasvezel heeft de bewuste keuze gemaakt in 2015 om de gehandicapten sport in de vorm van de G-korfbal afdeling van de vereniging KV IJsselvogels uit Moordrecht te sponsoren.

Als u meent dat u ons een sponsorverzoek moet doen, dan graag schriftelijk met een onderbouwing over de gewenste ondersteuning en de door u te leveren tegenprestatie. In alle gevallen beslist Regio-Glasvezel autonoom over het wel/niet honoreren van een sponsorverzoek en over de hoogte en of vorm van de ondersteuning.

Over redenen voor afwijzing gaan wij niet in discussie.

Sponsoring wordt zonderprecedentwerking toegekend.

Regio-Glasvezel geeft geen gehoor aan verzoeken als:

  • Individuen
  • Feesten
  • Projecten van nationaal opererende instellingen
  • Projecten met religieus of politiek karakter
  • Studiereizen of activiteiten van studentenverenigingen
  • Risicovolle activiteiten of gevolgen hieruit die de omgeving of milieu belasten

Opgesteld op 8 maart 2016 door de directie van Regio-Glasvezel

Regio-Glasvezel sponsort G-Korfbalteam KV IJsselvogels!

Regio-Glasvezel sponsort sinds medio 2015 het G-Korfbalteam van de korfbalvereniging IJsselvogels uit Moordrecht. Het G-Korfbal bestaat al meer dan 15 jaar bij deze vereniging. De huidige, totale trainingsgroep bestaat uit een 17 tal spelers en speelsters, die begeleid worden door een 5-tal enthousiaste damesleden van de korfbalvereniging. Lees meer