Afgelopen week is de samenwerking tussen BlackGATE en Regio Glasvezel officieel van start gegaan, met als doel zoveel mogelijk bedrijven, bedrijfsterreinen en bedrijfsverzamelgebouwen te ontsluiten middels glasvezel.

BlackGATE

BlackGATE is een dynamische en innovatieve Telecomorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren en beheren van internetverbindingen en VoIP telefonie voor het MKB segment tot groot zakelijke markt. Door BlackGATE rechtstreeks aan ons netwerk te koppelen, kunnen onze klanten meer diensten gebruiken over hun glasvezelaansluiting. Hierdoor kunnen zij via een glasvezelverbinding diensten zoals bijvoorbeeld internet, VoIP telefonie, camerabeveiliging, Cloud computing, online back-up en video vergaderen beter benutten.

Open Netwerk

De koppeling met BlackGATE is het voorbeeld van het open netwerk van Regio-Glasvezel. Door zoveel mogelijk kwalitatieve aanbieders op het netwerk aan te sluiten, geven wij onze klanten de mogelijkheid om een vrije keuze te maken van een provider.

Regio-Glasvezel

Wij zijn erg verheugd met de samenwerking met BlackGATE. We verwachten dat de samenwerking zijn vruchten zal afwerpen. Wilt u ook diensten leveren over het open netwerk van Regio-Glasvezel en wilt u rechtstreeks koppelen of via de NDIX? Neem dan snel contact met ons op!